Despre noi

Asociatia PRO PAINT a fost infiintata in anul 2014, in cadrul unui proiect POSDRU de devoltare a activitatiilor generatoare de venit, avand ca grup tinta persoane care au abandonat timpuriu invatamantul obligatoriu.

Asociatia a fost gandita ca o entitate economica de tip structura de economie sociala, profitul fiind investit in membrii comunitatiilor sarace in educatie, sanatate sau dezvoltare comunitara. De asemenea Asociatia are ca angajati persoane provenite din medii defavorizate care au urmat calificarii profesionale de lunga durata in domeniul slefuitor metale si vopsitor industrial cu vopsele pulbere. In prezent Pro Paint are un numar de 6 persoane 3 fiind din grupul tinta, iar celelalte 3 persoane sunt specialisti in aceste doua domenii.

Prin cadrul proiectului Pro Paint a achizitionat echipamente specifice pentru vopsirea industrila in camp electrostatic in valoare de 408.277,98 lei care conta in linie manuala de vopsire in camp electrostatica cu dou posturi, cuptor electric pentru polimerizarea elementelor vopsite, copresoare, statie de sablare uscata, etc.

De asemenea firma noastra se ocupa si cu sablarea uscata cu nisip cuartos de diferite granulatii a alementelor feroase si neferoase. Statia este una profesionala avand o capacitate maxima de 9000 de litri/minut in acest mod avem capacitatea de a oferii o calitate superioara a produselor pe care le sablam.